GraphicAlert

Creatief, duurzaam & alert

GraphicAlert is een grafisch ontwerp en fotografie bureau, opgericht door Chantal Bekker. Ik ontwerp huisstijlen, websites en campagnes en maak fotoreportages en portretten. Als duurzaam ondernemer maak ik zo veel mogelijk duurzame keuzes.

Mijn conceptuele aanpak en analytische blik versterken elkaar in het creatieve werkproces. Ik ga voor kwaliteit en heb oog voor detail. Beeldende eenvoud en een heldere boodschap zorgen voor optimale impact.

Na mijn opleiding (ArtEZ Kunstacademie Arnhem en Fotoacademie Amsterdam) heb ik GraphicAlert opgericht. Sinds 2016 werk ik samen met vier creatieve ondernemers in het collectief Act Impact.

GraphicAlert werkt samen met ontwerpers, illustratoren, infographicmakers, programmeurs, UX/UI ontwerpers, tekstschrijvers, strategen, internet marketeers, fotografen en filmmakers. Per opdracht wordt gekeken welk team het beste past bij de ontwerpvraag.

Heb je interesse om met mij te werken? Neem dan contact met me op.

graphic-alert-door-merlijn-doomernik

Foto door Merlijn Doomernik

Opdrachtgevers

Start-ups die de wereld willen veranderen. Bedrijven die duurzamer willen ondernemen. Non-profits met een groene of sociale missie. Ik werk voor iedereen met een goed verhaal.

logo-urgenda

logo-avaaz

logo-greenpeace

logo-milieudefensie

logo-vrije-universiteit-vu

logo-gemeente-de-ronde-venen

logo-bno

logo-tu-delft

logo-artez

logo-imd

logo-eur-erasmus

logo-ing

logo-thuisbaas

logo-drift

logo-klimaatgesprekken

Werkwijze

Natuurlijk kan ik een mooi format of template ontwerpen, een vorm om je content in te gieten. Maar mijn impact is het grootst als we andersom te werk gaan: eerst een helder verhaal uitkristalliseren. En dit vervolgens tot leven brengen met behulp van ontwerp en fotografie.

werkwijze-ontwerpbureau-graphic-alert-grafisch-ontwerp-fotografie